Intect medarbejder-app

I denne vejledning præsenterer vi kort Intects medarbejder-app. Intects medarbejder-app giver dig mulighed for selv at opdatere dine data og holde dig ajour med din løn, hvilket gør, at du i højere grad er involveret i lønkørslen.

App’en kan altid tilgås via https://app.intect.io, men kan også downloades hos iTunes og Google Play, så du har den liggende på din telefon.

Login i appen

Når du har modtaget en velkomstmail fra Intect, er du klar til at logge ind i appen. Se vejledningen 'Velkomstmail - Medarbejder' og 'Guide for ansatte: Kom godt i gang med Intect'.

Lønsedler

Det første du vil se er en oversigt over dine lønsedler. Du kan klikke på lønsedlen og åbne den i en app-visning, eller du kan klikke på ikonet mceclip1.png og åbne en PDF visning.

Mine data

På fanen 'Mine data' kan du se dine personlige kontaktoplysninger, såsom adresse og e-mail adresse. Du kan også se og ændre dit kontonummer, hvis din arbejdsgiver har givet tilladelse til, at medarbejdere selv kan ændre i personlige data.

Når du scroller længere ned, kan du se dine skatteoplysninger, og du har mulighed for at anmode om at få indhentet det seneste nye skattekort, såfremt du har foretaget ændringer hos Skat.

Timer

Under Timer kan du registrere dine arbejdstimer, når du holder ferie, og hvis du er blevet syg.

Klik på mceclip9.png og nedenstående billede åbnes. Her kan du tilføje, hvilken type registrering du skal lave, indsætte dato osv. og klikke 'Opret'. Se mere i vejledningen 'Registrering af timer, feriedage og fravær'.

Personlige indstillinger

Hvis du klikker på pilen øverst til højre, får du mulighed for at klikke på din 'Avatar' og åbne en menu, hvor du fx kan indsætte et billede af dig selv, skifte sprog og ændre dit password. Se mere i vejledningen 'Se og redigér mine personlige data'.

Mere

Nederst i højre hjørne kan du klikke på knappen 'Mere' og fx hente hjælp til skærmbilledet eller hente alle dine lønsedler i én samlet rapport. Du kan også klikke på 'Kontakt os' , men som almindelig medarbejder skal al henvendelse vedrørende Intect ske via den lønansvarlige i virksomheden.

Klik på linket nedenfor og se en video om appen på engelsk.