Velkomstmail - Medarbejder

Når din arbejdsgiver har oprettet dig i Intect og indsat din e-mail adresse, vil du kort efter modtage en velkomstmail fra Intect. Hvis du ikke modtager mailen i din indbakke, kan den være landet i 'uønsket post' (Spam).

Nedenfor kan du se et eksempel på Velkomstmail.

Velkomstmailen indeholder et midlertidigt kodeord, som skal bruges til at logge ind i appen første gang. Herefter vil du blive bedt om at vælge en ny personlig kode.

Denne artikel er sidst opdateret: august-22.