Vejledning til korrektion af hensættelse til Fritvalg

Vejledningen herunder beskriver, hvordan du kan trække en rapport i Intect og finde frem til den korrekte saldo, som skal bruges til at regulere fritvalgshensættelsen i regnskabet.

I Intect går I til fanen 'Virksomhed' - 'Rapporter' og vælger rapporten 'Saldi for fritvalgsordning og søgnehelligdage'. Herefter tilpasser du rapport-indstillingerne efter dine ønsker og klikker 'Vis'. Du vil få vist en kladde af rapporten i vinduet til højre.

Rapporten kan trækkes ud i både HTML, PDF, som Excel-fil eller i CVS; det vælger du på ikonerne øverst i billedet.