Slet en lønkørsel

Har du brug for at få slettet en lønkørsel, som ikke er bogført og dermed ligger med status 'Kladde', er det nemt at gøre i Intect. Hvis du skal slette en bogført lønkørsel, kan du læse vejledningen 'Tilbagefør en lønkørsel eller lønseddel'

Denne artikel er sidst opdateret: 4/4-22.

Slet en kladde-lønkørsel

Klik på blyanten ud for lønkørslen, hvorefter et nyt vindue åbner op.

Vælg 'Slet'.

Du vil få en advarsel om, hvorvidt du ønsker at slette lønklørslen. Her vælger du 'Slet'.

Du kan altid oprette en ny lønkørsel, hvis du har slettet lønkørslen ved en fejl.

OBS!

At slette en kladde-lønkørsel har ingen påvirkning på de løndata, som ligger under medarbejderne. Når lønkørslen oprettes igen, vil de samme løndata fremgå.