Opret manuelt skattekort

I Intect er det muligt at oprette et manuelt skattekort, hvor man selv indsætter trækprocent og evt. fradrag. Når der kommer nye oplysninger fra Skat vil det manuelle skattekort blive overskrevet.

Denne artikel er sidst opdateret: juni-22.

Gå til Medarbejder - Ansættelse. Under Skattekort klikker du på 'Vis og redigér skattekort'.

Klik på 'Ny linje' og du vil få vist nedenstående besked.

Klik 'JA' hvis skattekortet skal overskrives lige så snart der kommer nye skatteoplysninger fra Skat.

Klik 'Nej' hvis skatteoplysningerne skal forblive de manuelle indtastede oplysninger indtil det automatisk udløber ved månedens udgang.

Indtast 'Trækprocent' og 'Fradrag pr. måned' og evt. dato for gyldighed i felterne 'Gyldigt fra' og 'Gyldigt til'.

Klik på 'OK'.

Gå nu til medarbejderens Løndata og klik på 'Genberegn'. De manuelt oprettede skatteoplysninger vil nu fremgå af medarbejderens simulerede lønseddel.

Du kan læse mere om skattekort i vejledning 'Skattekort'.