Jeg har flere ansættelse hos forskellige arbejdsgivere

Hvis du har flere ansættelser hos forskellige arbejdsgivere, der alle bruger Intect, vil du have adgang til dine lønsedler fra flere virksomheder på samme login. Det kræver blot at du er oprettet med samme cpr.nr. og logger ind med dit cpr.nr. Hvis din e-mail også er noteret med den samme e-mail adresse kan du godt logge ind med den.

Denne artikel er sidst opdateret: Juli-22.

Du skifter mellem virksomhederne ved at klikke på pilen øverst til højre i appen, som vist på billedet.

Hvis du logger på computeren kan du ligeledes skifte mellem virksomhederne i øverste hjørne.