Se dine lønsedler

Når din arbejdsgiver har bogført lønnen, modtager du en mail med besked om, at din lønseddel er klar i Intects app samt hvilken dato, lønnen er til rådighed.

Denne artikel er sidst opdateret: Juli-22.

Vi vedhæfter ikke lønsedlen på mailen af sikkerhedsmæssige grunde, men du kan nemt se dine lønsedler på https://app.intect.io/login/. Du kan finde hjælp til hvordan du logger på Intect i vejledningen 'Login og fejl i login'.

For at se dine lønsedler, klikker du på fanen Lønsedler.

Her kan du se en liste over alle dine lønsedler som er kørt via Intect. Du finder den seneste lønseddel øverst.

Hvis du har flere arbejdsgivere, der bruger Intect, vil du have adgang til alle dine lønsedler samlet i Intect. Se vejledningen 'Jeg har flere ansættelser hos forskellige arbejdsgivere'.

Overbliksbilledet viser dig med det samme din bruttoløn, din skat, evt. arbejdsgiverjusteringer (det kan være frokost eller lignende) og det beløb du får udbetalt på rådighedsdatoen.

Klik på den lønseddel du ønsker at se for at åbne den.

Ønsker du at åbne lønsedlen i en ny fane, vælger du ikonet: Forst__2.png

Vælger du at se lønsedlen i en ny fane, kan du samtidig få korte forklaringer på udvalgte begreber som ATP og AM-bidrag. Før blot musen henover det ord du ønsker forklaret og en kort tekst popper op.

Ønsker du at åbne lønsedlen som PDF til download på din computer, tablet eller telefon, så vælg ikonet: Forst__3.png

Lønsedlen viser

Overblik

Øverste del af lønsedlen viser et overblik over hvad du får udbetalt, samt hvor meget du betaler i skat, pension osv.

Lønspecifikation

Her kan du se, hvad netop denne lønseddel omfatter: løn, ATP, am-indkomst, am-bidrag, A-skat mv.

Hvis du holder musen over de tekster med stiplede linjer under, får du en kort forklaring på specifikationen.

Saldi

Her kan du se dine saldi både for den aktuelle lønperiode og år til dato indenfor ferieberettiget indkomst, am-indkomst, am-bidrag, ATP, indeholdt A-skat mv.

Feriestatus

Her kan du se din feriestatus både for perioden og år til dato.