Her på siden kan du læse vores supportartikler til Intect. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

(Guide for ansatte) Kom godt i gang med Intect

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig godt i gang, og derfor har vi lavet en lille guide til dig om, hvilke muligheder du har med Intect, og hvordan du benytter dig af disse.

Intects medarbejder-app giver dig mulighed for selv at opdatere dine data og holde dig ajour med din løn, hvorfor du derfor i højere grad selv kan være involveret i lønkørslen.

Med app’en kan du med et enkelt greb i lommen have adgang til følgende

• Under fanen Generelt kan du se og redigere stamdata (kontaktoplysninger, kontooplysninger m.m.). Du redigerer ved enten at dobbeltklikke på desktop eller vælge “blyantikonet” nede i højre hjørne på din telefon. Du kan under samme fane indhente skattekort og se dine ansættelsesforhold.

Du kan læse mere om det i vejledningen 'Personlige indstillinger'.

• Under fanen Lønsedler kan du se alle dine lønsedler. Du skal dobbeltklikke på en række for at se lønsedlen. Dem kan du enten downloade i PDF-format eller du kan åbne en HTML-fil, som vil blive åbnet i en ny browser-fane. PDF-filen er statisk, mens HTML-filen er dynamisk og vil ændre sig, så snart der sker eventuelle rettelser af lønnen.

Du kan læse mere om dine lønsedler, og hvordan disse skal læses i vejledningen 'Se dine lønsedler'.

• Under fanen Timer kan du registrere og ændre i din arbejdstid. Det kan du læse mere om i vejledningen 'Registrering af timer, feriedage og fravær'.

Bemærk: Denne fane er kun aktuel for dig, hvis I tidsregistrerer i virksomheden.

App’en kan altid tilgås via https://app.intect.io, men kan også downloades hos iTunes og Google Play, så du har den liggende på din telefon.

Bemærk: Hvis du har spørgsmål til din løn, dine lønsedler eller til app’en generelt, så er det din arbejdsgiver du skal tage fat i.