Her på siden kan du læse vores supportartikler til Intect. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

Intect - Understøttede Browsere

I denne artikel kan du finde en liste over de browsere vi understøtter, og på hvilken platform de understøttes.

Vi understøtter altid den nyeste version af disse browsere. Intect vil ofte virke med en ældre version, men vi anbefaler altid at du opdaterer til den nyeste version.

PC/Mac

Klik for at åbne download side i ny fane.

Bemærk at Intect ikke virker med Internet Explorer.

Mobile

Klik for at åbne download side i ny fane.