Integration til Inventio.it via SMARTapi

Med en integration til Inventio kan du eksportere dine lønkørsler i Intect til dine kassekladder i Inventio. Du kan også importere de konti du bruger i Inventio, og tilpasse dem på dine lønarter i Intect.

Denne artikel er sidst opdateret: Juli-22.

Trin 1: Opret en API-nøgle i Inventio

For at vi kan oprette integrationen, skal Intect bruge en 'adgangsnøgle' fra Inventio så forbindelsen kan oprettes. Du opretter denne adgangsnøgle i Inventio således:

• Log ind på virksomhedens Inventio-konto.
  • Log på NAV og klik på Udvidelser og vælg SMARTapi.

• Klik på 'Ja' for at gå til 'SMARTpanel' hvor SMART produkterne tilmeldes.

• Klik på 'SMARTapi'.

• Klik på 'OK'.

• Gå tilbage til NAV og klik ind på SMARTapi.

• Klik på fanebladet Handling og klik på Opret Standardopsætning

• Klik på 'OK'.

• Sæt flueben i de URL adresser du ønsker skal være aktiveret og klik 'OK'.

Kopier URL adressen ved at marker feltet 'SMARTapi URLmed CTRL+C' eller udlæs alt til Excel ved at taste CTRL+E.

For at forbinde Inventio API'et med Intect skal du kopiere udvalgte URL'er ind i integrationsopsætningen i Intect under 'Adgangsoplysninger'. Her er der tale om:

- GENERALJOURNAL-POST.
- GLACCOUNT-GET.
- Dimension value token.

Fortsæt nu til Intect for at aktivere integrationen.

Trin 2: Aktivér integration til Inventio

Når du skal integrere Inventio til Intect, skal du indsætte API-koden samt de to tokens, som gør at Inventio og Intect kan tale sammen:

1. Log ind i virksomhedens Intect-konto (skal være som administrator).
  2. Navigér til 'Virksomhed' - 'Opsætning' - 'Integrationer'.
  3. Klik på 'Opret ny'.
  4. Dobbeltklik og indsæt de tre ovenstående URL'er.
  5. Sørg for at der er markering ved de ønskede operationer (fjern markeringen, hvis du ønsker at deaktivere en bestemt operation), og klik på 'Kør nu' ud for de ønskede operationer.
  6. Klik på 'Gem ændringer' nederst i højre hjørne.

Hvad gør de forskellige operationer?

Der findes tre konfigurationsmuligheder med Inventio til Intect-integrationen.

Importér konti

Importér konti henter de konti du bruger i Inventio og forbinder dem med dine lønarter i Intect. Nærmere bestemt, bliver navnet og det eksterne reference nummer (konti) fra økonomisystemet udfyldt i Intects lønarter.

Eksportér nye lønkørsler

Eksportér nye lønkørsler eksporterer automatisk dine lønkørsler i Intect over til kassekladerne i Inventio.

Automatisk kontoopsætning af lønarter

Automatisk kontoopsætning af lønarter sætter den eksterne reference (konti) til Intects standardværdi. Dette er specielt nyttigt, hvis du ikke selv har opsat dem i økonomisystemet.

Ekstra

Under integrationer har du derudover flere muligheder for at definere din integration yderligere.

Bemærk: Definitionerne er valgfrie og afhænger af om du eksempelvis ønsker at vælge en specifik journaltype/kassekladde for eksporterede lønkørsler.