Her på siden kan du læse vores supportartikler til Intect. Vi opdaterer løbende vores artikler, men hvis der er et emne eller en funktion, du ikke mener er belyst tilstrækkeligt, så skriv endelig til os.

Automatisk overførsel og Nets' overførselsservice

Hvis du ønsker automatisk overførsel af SKAT, løn, pension eller feriepenge til Feriekonto skal du oprette en Netsaftale. Læs mere her om mulighederne for automatisk overførsel:

BEMÆRK:

Fristen for lønkørsel med Nets-betalinger:

Nemkonto

Én hverdag før dispositionsdatoen kl. 8:00.

Konto til konto

Én hverdag før dispositionsdatoen kl. 11:00.

Denne artikel er sidst opdateret: 4/4-22.

Opret en aftale om Nets-overførselsservice:

1. Åben tilmeldingsblanketten hos Nets
  2. Udfyld kontaktinformationer: CVR-nummer og navn, telefonnummer og e-mail på kontaktperson. Tjek at oplysningerne er korrekte og klik på Næste.

3. Udfyld kontooplysninger: Registrerings- og kontonummer, samt om du er indehaver af kontoen. Tjek at oplysningerne er korrekte og klik på Næste.

1. Tjek at der står NEJ i boksen om virksomheden selv er dataleverandør og vælg herefter Intect ApS. Du skal ikke tilføje en Nemkonto.
  2. Tjek at alle virksomhedsoplysningerne er korrekte og at Intect ApS står som dataleverandør.
  3. Klik på Næste og bekræft aftalen.

Vær opmærksom på, at hvis du opretter Nets-aftalen med et SE-nummer, skal du give os besked, så vi kan sikre, at data sendes korrekt til igennem til Nets. Send evt. en mail til support@intect.io.

Ikrafttrædelse af Netsaftalen

Hvis din bank ikke har en digital aftale med Nets:

1. Udskriv aftalen og send den til din bank.
  2. Banken underskriver aftalen og sender den underskrevne formular videre til Nets.
  3. Der går 1-3 uger før aftalen træder i kraft.

Hvis din bank har en digital aftale med Nets:

1. Der sendes en anmodning om digital signatur til den tegningsberettigede, som skal bruge sin medarbejdersignatur til at underskrive med, hvorefter din bank underskriver digitalt.
  2. Der går 1-3 uger før aftalen træder i kraft.

Aktivering og deaktivering af automatisk overførsel på SKAT, løn og pension i Intect

Når Netsaftalen er godkendt, vil funktionen automatisk blive aktiveret:

1. I modtager en mail om at Netsaftalen er godkendt.
  2. Under Virksomhed - Generelt - Indstillinger vil Intect automatisk ændrer betalinger til at ske 'Via Nets' på udbetalinger af løn, pension, Skat, Feriekonto og ATP. Det kan ændres tilbage til 'Manuelt' såfremt der er nogle betalinger, som ikke skal ske automatisk - se nedenfor.

Deaktivér automatisk overførsel på en bestemt type udbetaling:

1. Gå til Virksomhed - Generelt.
  2. Klik redigér ved at dobbeltklikke i feltet eller vælge 'Blyanten' nederst til højre.
  3. Under Indstillinger, klik på drop-down menuen ud for den type udbetaling: løn, pension, Skat eller Feriekonto, som du vil ændre.
  4. Vælg 'Manuelt'.
  5. Klik 'Gem ændringer'.