Oversigt over feriesaldi

I denne vejledning beskriver vi hvordan du kan finde en oversigt over feriesaldi.

Denne artikel er sidst opdateret: april-22.

Du kan trække rapporten 'Feriesaldi' hvis du klikker på Virksomhed - Lønkørsler. Nederst til højre er der en mulighed for at vælge rapporter.

Her vælger du rapporten 'Feriesaldi'.

Vælg den dato, som du ønsker at få vist saldi fra. Vælg altid slutdato for lønperioden.
Rapporten viser de feriedata, som er bogført på medarbejderne og kan bruges til afstemning af ferie.

Følgende vejledninger kan måske også være interessante:

Udbetal ferie pga. Feriehindring

Overfør ferie til nyt ferieår